Typ världens bästa vecka

 
Alltså denhär veckan har seriöst varit helt j*vla underbar!♥ Har haft såå himla roligt med massa fantastiska vänner. Blir typ tårögd när jag tänker på det haha :')
 
I onsdags drog jag, Cissi, Tove, Elin och träffade även Dessan på Vallen. Vi var hos Cissi innan och grillade å förade lite och kom dit vid typ halv åtta så vi fick bord. Var första gången jag var på det men hade jag vetat att det var så mysigt hade jag gått många fler gånger! Vi får satsa på nästa år brudar. 
 
I fredags var det dags för Texas-middagen som vi teknikare m.fl. har som tradition att ha varje halvår. Vi var ett gäng som förfestade hos Cissi innan vi gick dit. Var rekordmånga denhär gången, 27pers, så kul! Sen var vi ett stort gäng hos Isac innan vi gick upp till Hudikkalaset där Norlie & KKV spelade. Sen sprang jag runt och träffade massa saknade människor och hoppade med Fredrik till Vigiland.
 
Igår morse var man extremt seg kan man säga, var inte alls sugen på att dricka igen haha. Låg i någon timme innan det var dags att åka till gustavs pappa där de skulle ha poolparty med släkten. Så låg där och solade ett tag och samlade ny kraft haha. Sen blev det lite strul när förfesten som jag å Cissi skulle på inte blev av så då kom hon till mig och även Dessan kom en stund på slutet, så det blev riktigt bra ändå! Sen drog vi på kalaset och hade hur kul som helst! Dansade loss en timme i spöregn till Engmans kapell, som för övrigt var klart bäst på hela kalaset. Fanns inte en torr fläck på hela mig när jag kom hem, men vad gjorde det? Var så himla glad när jag kom hem ochkunde inte sluta le!
 
Tack alla fina, bästa ni för denhär veckan!♥
 
(snodde någon bild av cissi och dessan då jag är sämst med kameran)
 
Vardag | | Kommentera |
Upp