Julskyltning

 
Idag kom Lillemor, Fredrik och Erik över vid ett och fikade lite lussebullar och glögg. Vi gick sedan ner på julskyltningen och Erik följde med. Tycker det är så himla mysigt, det var verkligen kallt också så hade pälsat på mig och det var så fint väder med frost och lite sol. Gustavs pappa Åke sjunger med en grupp som heter Ändåba och de sjöng lite fina julsånger på en liten gullig scen. 
När vi kom hem provade jag en ny rätt, pasta med laxsås med smak av citron och basilika. Hur gott som helst! Fick äta själv för stackarn får ju inte äta varmt och kan inte tugga så bra så han äter mest fil och gröt. Men han smakade en bit och tyckte det var så gott så han tog lite som han lät bli kallt och lyckades peta i sig det♥
 
Just det, fick resultatet av högskoleprovet i veckan och fick 0.95... lite lätt besviken eftersom jag kollat vad jag skulle fått på tidigare prov med mina poäng i dethär provet och då skulle jag fått 1.0-1.05. Var tydligen väldigt svårt att få bra på dethär provet då. Höjde mig iallafall från 0.9 så håller tummarna,10dec får jag veta!
Vardag | | Kommentera |
Upp